We are what you need
Anmäl dig till Infinity Swimrun – Hummerviken. Sveriges första varvswimrun!

Hummerviken

Utmärkt utmanande vik för Sveriges första SWIMRUNTIDSVARVLOPP

Hummerviken/ Hjälvi är en av Öckerös finaste badplatser med en omgivning av klippor, berg, strand och härliga ängar. Detta är arenan för Infinity Swimrun.

Hummerviken är beläget på Öckerös västsida (slå in Norgårdsvägen 118, Öckerö i lämpligt kartprogram så hittar ni viken).

Lördagen den 17 juni finns möjlighet att köra Sveriges första 6Hrs swimrun! Givetvis kan du också köra de populära 3Hrs och 1Hr loppen också. Starttiderna är 11.00/14.00/16.00 och gemensam målgång 17:00! Kom och var med på en härlig utmaning vid Hummerviken på Öckerö!

Banan

Ett varv är 2,5km varav 300m simning uppdelat på två simsträckor

I en härligt kompakt bansträckning så kommer du hela tiden se dina medtävlare och bli peppad av dem!

Banan kommer att ha minst två mätpunkter och vid målgång så gäller det att ha passerat så många mellantider som möjligt.

Här får ni möjlighet att flyga över hela bansträckningen med en drönarvideo som blev möjlig tack vare H2O Hönö/Äventyr & Tång

Karta

GBG Swimrun

Gbg Swimrun startade 2014 som en cup i Göteborg för att sprida swimrun som tävlings- och träningsform. Detta tycker vi är fantastiskt och vi kommer till 2016 att se om vi kan utveckla vårt samarbete mellan Infinity Swimrun och Gbg Swimrun. Mer info kommer att släppas senare. Här kan du läsa mer om Gbg Swimrun!

Anmälan

Anmäl dig till Sveriges enda swimruntidsvarvlopp

Välkommen att anmäla dig! Till och med den 9 juni kostar det 350kr för 1Hr, 650kr för 3Hrs samt 950kr för 6Hrs. Fina priser till samtliga vinnare! Vi kommer även lotta ut priser från våra sponsorer.

Alla som genomför Infinity Swimrun får dessutom rabatt på 10 Island Swimrun Classic (rabattkoden delas ut efter Infinity Swimrun och är giltig from den 18 juni)! 200kr rabatt på TIS Singel och 300kr rabatt på TIS Duo. (På så vis så kan du som funderar på om du vågar testa 10 Island Swimrun Classic köra Infinity Swimrun och bestämma dig efter tävlingen…)

 

 

Partners

Vill du bli partner med Infinity Swimrun? Kontakta oss på: contact@infinityswimrun.com

Startlista

Vänligen tryck på nedan knapp för att se de olika startlistorna